perjantai 28. elokuuta 2015

Mitä Cheek julistaa sanattomasti?


Monet ovat ihmetelleet suomen suosituimman artistin Cheekin uudelleen tulemista. Hänen uudistettuun imagoonsa liittyy monia "häiritseviä" elementtejä. Tuon tässä esiin niitä mitä minä tai toiset veljet ja sisaret ovat havainneet. Tiedän että tällaisten asioiden käsitteleminen saattaa tuoda ihmisille erilaisia tunteita ja ajatuksia pintaan sillä emme ole tottuneet siihen että se mitä näemme silmillämme, voisi pitää sisällään myös "salatun" merkityksen.

Suurten levy-yhtiöiden suojissa olevat artistit ympäri maailman ovat jo pitkään levittäneet vapaamuurarien ja muiden salaseurojen symboliikkaa sekä esiintymisellään, levyn kansien grafiikkassa että musiikkivideoillaan. Internet onkin pullollaan näitä "paljastuksia". Suomalaiset artistit ovat pitikään ollet tästäkin kokolailla vapaita. Vaan eivät ole enää. Sekä Antti Tuisku että Cheek uudistuvat imagonsa tuoden näitä häiritseviä elementtejä myös Suomen nuorison silmien eteen. Tärkeää on muistaa etteivät artistit useinkaan itse ole syypäitä tällaiseen. Syylliset löytyvät levy-yhtiöistä joiden luomuksia nämä modernin ajan epäjumalat ovat.

Cheek tuotiin koko kansan tietoisuuteen Vain Elämää ohjelman kautta. Hän täytti hetkessä Olympiastadionin pitäessään siellä konsertin. Hänen levynsä myyvät ennätys tahtia ja hän on tällä hetkellä Spotifyn kuunnelluin suomalainen. Häntä kuuntelevat ja seuraavat kymmenet tuhannet nuoret. En ala sen tarkemmin artistia käsittelemään enkä millään tavalla tuomitsemaan hänen tekemisiään. Haluan  ainoastaan jakaa ne huomiot mitä itse olen tehnyt hänen imagoonsa liittyen.

Edellisen levyn kansikuva



Cheekin vuonna 2013 ilmestynyt albumi on nimeltään Kuka muu muka? Levyn kannessa komeilee Cheek joka istuu valtaistuinta muistuttavalla istuimella. Hänen vierellään istuu leijona. Jos olet lukenut Raamattua, tiedät että Herraa Jeesusta Kristuksta kuvataan sielä leijonana. Kuninkaana joka hallitsee.

Ja yksi vanhimmista sanoi minulle: "Älä itke; katso, jalopeura Juudan sukukunnasta, Daavidin juurivesa, on voittanut, niin että hän voi avata kirjan ja sen seitsemän sinettiä". Ilm. 5:5

Kuvassa leijona on kuitenkin asetettu valtaistuimen vierelle, kun taas ihminen jonka tulisi olla alamainen Jumalalle, istukin valtaistuimella. Cheekin vaatteet ovat mustavalkoiset. Musta ja valkoinen ovat vapaamuurareille erittäin merkittävä väri yhdiselmä. Usein nämä värit ovatkin sijoitetut johonkin kuvaamaan kyseisen järjestön vaikutusta ja valtaa. Jos puvun värit eivät ole vain sattumaa niin levyn kansi kertoo meille tarinan muinaisesta kapinasta joka jatkuu edelleen. Luciferiksi itseään kutsuva enkeliolento, halusi aikanaan jumalaksi Jumalan paikalle. Hän jatkaa samaa kapinaa edelleen käyttäen hyväksi vapaamuurarien kaltaisia "mahtimiehiä". Kuvassa mustavalkoisiin pukeutunut mies on syrjäyttänyt universumim oikeutetun kuninkaan. Levyn julkaistiin vuonna 2013. 13 onkin osuvasti kapinaa merkitsevä luku Raamatussa. Juuri tästä on kyse uudessa maailmanjärjestyksessä, antikristuksen valtakunnassa joka nousee jo nyt edessämme.

Miksi pakanat pauhaavat ja kansat turhia ajattelevat? Maan kuninkaat nousevat, ruhtinaat yhdessä neuvottelevat Herraa ja  hänen voideltuansa vastaan: "Katkaiskaamme heidän kahleensa, heittäkäämme päältämme heidän  köytensä". Ps. 2:1-3

Ja minä näin pedon nousevan merestä; sillä oli kymmenen sarvea ja seitsemän päätä, ja sarvissansa kymmenen kruunua, ja sen päihin oli kirjoitettu pilkkaavia nimiä. Ilm. 13:1
Ja se avasi suunsa Jumalaa pilkkaamaan, pilkatakseen hänen nimeänsä ja hänen majaansa, niitä, jotka taivaassa asuvat. Ilm. 13:6

Cheekin uusi imago

Hiljattain alkaneen kiertueen mainoksista sekä tulevan levyn kuvituksista löydämme jälleen liitoskohtia vapaamuurareihin. Tulevan albumin nimi on Alpha Omega. Tiedämme että tämäkin "titteli" kuuluu kaikkivaltiaalle Jumalalle.

"Minä olen A ja O", sanoo Herra Jumala, joka on ja joka oli ja joka tuleva on, Kaikkivaltias. Ilm. 1:8

Seuraavassa kuvassa on kyseiseen albumiin liittyvä logo ja sen vierelle laitettu vapaamuurarien käyttämä symboli, suorakulma ja harppi. Huomaatko yhdennäköisyyden?


Alla olevassa kuvassa kuuluisat artistit näyttävät  käsimerkkiä, jonka moni uskoo viittaavan "pedon lukuun" sormien muodostaessa kolme kuutosta.



Seuraavassa kuvassa mustiin puettu Cheek esittelee samaa käsimerkkiä.



Voimme toki olla välittämä tällaisesta symboliikasta ja pitää sitä merkityksettömänä. Tai sitten voimme pitää tapausta ajan merkkinä ja tietää että Raamattun edeltä ilmoittamat asiat tapahtuvat tänä päivänä meidän silmiemme edessä. Haluan vielä lopuksi korostaa sitä etten millään tavalla arvostele Cheekiä persoonana enkä edes paheksu hänen musiikkiaan millään tavalla. Ainoastaan hänen ympärillään viimeaikoina esiintynyt symboliikka häiritsee minua aikalailla. Kysykää itsestänne miksi näitä kuvia halutaan tuoda lapsienne silmien eteen ja mitä on tulossa seuraavaksi?

Älkäämme siis nukkuko niinkuin muut, vaan valvokaamme ja olkaamme raittiit. Sillä ne, jotka nukkuvat, ne yöllä nukkuvat, ja jotka juovat itsensä juovuksiin, ne yöllä juovuksissa ovat. Mutta me, jotka olemme päivän lapsia, olkaamme raittiit, ja olkoon pukunamme uskon ja rakkauden haarniska ja kypärinämme pelastuksen toivo. 1. Tess. 5:6-8

7 kommenttia:

  1. Tuolta voit lukea lisää Cheekin symboliikasta.

    http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.fi/2015/08/cheek-ja-symboliikka.html?m=1

    VastaaPoista
  2. Itse kun ei viime aikoina ole kerennyt seuraamaan uutisia tai saati kuunnella musiikki niin tämä symboliikka vaikuttaa tarkkaan mietityltä ja harkitulta. Rupesipa ärsyttämään suunnattomasti. On kiva käydä lukemassa hengenravintoa ja jopa hiukkasen viisastua samalla 😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä Lotta, viiden pisteen vihje: arvaapa kuka laittoi jutun cheekin käsimerkieistä suomi24 maailman menoa palstalle, jonka takia minäkin olen tässä vastaamassa sinulle. Valtamedian musiikkiohjelmat eivät soita esim. seuraavaa musiikkikappaletta:

      https://www.youtube.com/watch?v=Jhv4pksZPVg&list=LLl0m16PNIQwlT7GsqoKiAKQ&index=1

      Olisikohan syytä itse kunkin kertoa ympäristössään asiasta.

      Poista
    2. Oliskohan syytä keskittyä siihen, et miks toi biisi ei soi "valtamediassa".

      Koska se on musiikillisesti täysin yhdentekevä ja tuntemattoman artistin tekemä.

      Poista
  3. Kiitos kommentista Lotta. Kyllä nuo ovat todella tarkkaan suunniteltuja juttuja. Kaiken kansan silmien edessä eikä ihmiset osaa ajatellakaan että kaikki ei ole sitä miltä näyttää.

    VastaaPoista
  4. Vielä pelkkä symbolismi lasten silmien edessä ei ole liikaa tai kovin vaikuttavaa vielä mutta enemmän olisin huolissani monien suomalaisten julkkisten hehkuttamasta cheekin asenteesta joka on puhdasta egoismiä. Tätä kaikenlaista okkultistista- ja vapaamuurari symbolismia esitetään pop kulttuurissa vallan osoituksena vastustajille.

    Mikä muukaan olisi parempi taktiikka kuin leimata ''vihollinen'' tyhmäksi ja vainoharhaiseksi laimean härskeillä suorilla viittauksilla mitä ulkopuolinen ei tule ensi kuulemaltaan yhdistämään yhteenkään asiaan mikä olisi leimaantunut pahaksi perus pertin päässä millään tavalla. Tarkoitus on että huomio keskittyy julkimoihin jotka keikistelevät mediassa ja pakotetaan niin kauan kunnes naama on tuttu asiasta tai toisesta eikä maailman rikkaimpaan osaan jotka taustalla nauttivat lavasteissa allaan loputon määrä syntipukkeja.

    Se vielä etteivät nämä rikkaimmat levitä propagandaansa totuutena uutisten muodossa televisiossa voi miettiä että miksi cheekin stadionin keikka myytiin loppuun, oli syynä ostetut mainosuutiset. en edes katso televisiota enkä itse omista televisiota mutta kahvilla käydessäni äidilläni niihin aikoihin ennen suurta esiintymistä oli hänellä aina televisio päällä jossa tietysti uutiset päällä ja muistan nähneeni mtv3 uutisissa enemmän kuin 3 kertaa oman osion ..ei ei loppuhuipennusta vaan ihan uutisen kuinka kohta on tulossa suuri cheekin esiintyminen ja kuinka lippuja saa vielä mutta kohta loppuvat jos et ole nopea.

    Tässä kaikessa on liikaa härskeyttä ja yhteyksiä ja menisi ikuisuus selittää niitä. kaikki se mitä me nähdään televisioista, lehdistä ja valtamedista joka pomppaa silmille kaikkien tietoisuuteen pakoltakin viimeistään facebookin ja muiden hallittujen informaatio lähteiden selailusta joka on hyvä esimerkki tieto tulvasta ja sen liiasta tiedosta joka manipuloi oikeata informaatiota ja todellista ajan kulua turhalla tiedolla joka ei johda mihinkään.

    VastaaPoista
  5. Niin se on tätä.
    SOCIETY PROMOTES THE ANTICHRIST (666) & HIS COMING NEW WORLD ORDER (REVELATION 13:18)
    https://www.youtube.com/watch?v=HjgsnWKlFaM

    Sunday, 4 August 2013
    A REVELATION OF THE LORD ABOUT MOVIES AND ABOUT THE TWO END-TIME BEASTS
    http://injesuschrististand.blogspot.fi/2013/08/a-revelation-of-lord-about-movies-and.html Uusi Maailmanjärjestys jonka tavoitteena on Antikristuksen johtama yksi maailmanhallitus ja yksi maailman uskonto ja yksi maailmanvaluutta eli pedon merkki RFIDmikrosiru implantti. Jota ilman ei voi ostaa tai myydä. ÄLKÄÄ OTTAKO SITÄ sirua Ikinä! Ilmestyskirja 13.
    Se siru on jo obamacare laissa ja WHO:n kautta siitä tulee maailman laajuinen, YK:n alainen järjestö WHO jolla on kuolemantuomioiden antamis oikeus , mm. giljotiinit.
    Amerikoissa on yli 600 FEMA leiriä valmiina joissa on sotilasvartijat rekrytoituna ja sinne on sotilaiden mukaan tuotu yli 30000 kiinalaisvalmisteista giljotiiniä sitä varten että ne jotka eivät petoa kumarra niin tapetaan. kun Martial Law on julistettu käyttöön ja presidentti jatkaa 3 kauden, ei sinne mitään vaaleja enää tule Amerikkaan. Nykyinen pressa istuu ja jatkaa. Näytösvaali kampanja on menossa mutta todellisia vaaleja ei koskaan käydä. Usan presidentillä on jo puheenjohtajan valta YKn turvallisuusneuvostossa ja sitä kautta kaikki YKn jäsenvaltiot tietyllä tavalla näpeissään.

    VastaaPoista